det är dags.

nu blir jag lite off. ni får snart snart snaaaart se vad jag menar :)

20100512

ytterligare en promenad idag.
även fast det tog emot enormt mycket i morse så var det riktigt skönt när det var klart. nu har jag fått i mig lite frukost och ska strax göra lite te. tänkte se om jag kunde få in några bilder på datorn idag också. aldrig en dag försent :)

/ Sara

här händer det grejer.

ojoj, snart blir det nytt.
som jag har längtat. och som jag har funderat. men nu är spiken slagen och i morgon.

Madde och jag har varit duktiga idag igen.
tog en till långpromenad. och sen direkt in till stan. först en sväng till HUC för att titta in Kristins projektarbete. sen storhandla på Willys. 2,2 kg köttfärs ligger nu i frysen. och en massa andra saker. jag fick nästan mutade Madde med en kaffe om hon hjälpte mig bära upp mina 4 kassar upp för alla trappor. annars hade jag nog fått bära ihjäl mig.


20100510

ännu en helg förbi.
i fredags grillade vi och lördagen spenderas med vänner i stan. igår hade vi lite fika för familj. idag sov jag lite för länge, så jag bestämde mig för att faktiskt göra något av dagen. Madde och jag tog bilen till ÖB för lite inhandling av nödvändiga saker. sen blev det kafferep och tvtittande.

i morgon ska jag se till att gå upp i tid, ta en promenad med Madde och sen åker vi nog in till stan.

/ Sara

20100507

idag är det en vecka.
för drygt en vecka sen satt jag hemma hos mamma och pappa med bilen fullpackad i grejer. redo för att ge mig av mot nya stället. oj, den flytten gör jag inte om. inte roligt att packa, packa upp. packa in, packa ner... poängen sagt. nu sitter jag här, i lägenheten och äter frukost. Madde och jag har varit ute och promenerat igen. duktiga flickor. men idag var jag seg i benen. igår fick vi besök av trevligt folk som ville dricka kaffe, sen kom Sandra och vi tittade på en minst sagt... inte bra... film.

ikväll ska vi grilla ute i v-skog med massa trevligt folk :)

/ Sars

hemma igen.

efter lite bilkrångel, tack igen M för räddningen :)
så kom jag iväg till stan, lunchade på uteservering med mamma och tog även en riktigt god glass efter maten. mysigt. gick upp till kristin en sväng, vi hade lite balkonghäng innan jag begav mig hemåt igen.

/ Sara

20100506

god morgon!
idag var jag nästan uppe med tuppen. idag är jag dessutom stel som en pinne. träningsvärken börjar komma i baksidan av låren och axlarna. puuh. jag ska strax börja göra mig i ordning för att sedan ta bilen in till stan. ska träffa mamma på en lunch och sen hälsa på kristin i hennes lägenhet :)mamma och jag.

dagens måsten

idag har jag varit duktig.
tog en lång promenad med M, riktigt skönt vare, sen tog vi en kaffe innan vi promenerade ner till GHAB för att lämna in papper, sedan tog vi en tur till swedbank. så nu har jag adressändrat och såvidare. tänkte ta och leta upp det USB-minnet där jag har mina bilder.riktigt skön bild, från v-skog innan stockholm.

/ Sara

20100504

god morgon!
nu har jag precis ätit frukost. tänkte sätta på mig kläder för en promenad med M. om hon är vaken nu dvs. :) ska försöka få ordning på adressändringen idag. har ingen lust att betala över 400 kronor för eftersändning, eftersom breven endå kommer till mamma och pappa.
nu ska jag hoppa i kläderna.

hörs senare!

/ Sara

lite så är det väl.

som sagt, internet är nu igång i lägenheten.
såg att blogg.se inte publicerat mina 4 senaste inlägg. bra. så jag har nu lagt ut dom. men men. har suttit ute på balkonen och lapat sol en stund. omorganiserat i min garderob. och lagat lunch. kopplat in en av de bärbara datorerna till tvn. jag kan om jag vill. :) nu ska jag gå ut med soporna. så blir det nog en stund till ute på balkonen med en bra bok.

/ Sara
20100503

nu sitter jag i lägenheten.
internet är installerat. ett sms i telefonen och sen var det bara att koppla in. perfekt.
ska sätta på lite musik, sen tänker jag se vad jag kan göra åt klädhögarna.

/ Sara

RSS 2.0