det här med att skapa beroende...?

jag erkänner:

veckan efter barcelona och enorma chipsätarna som dom är så har jag gått och längtat efter chips varenda eviga dag. så idag när jag hade chansen så smet jag in på Edeka(coop) och köpte med mig en påse chips och en tidningen Glamour hem. Så nu har jag suttit och tittat på bilder i tidningen (att läsa texterna är överskattat.... eller så förstår jag helt enkelt inte. kan vara så va).

/ Sara

rock til' you drop

Efter att haft ett 3 timmar långt samtal med Hanna så snurrar frågorna i huvudet. Det kliar i fingrarna på mig att börja dra i alla trådar jag har. Men men, vi ska införa som tradition att på söndagarna ha ett söndags-samtal om helgernas bravader, skvaller helt enkelt. Så passa er, jag vet allt även fast jag inte bor kvar i Värmland längre!!

Men men, igen...
Helgen har gått åt att vila upp höften, som gammal kärring kan man behöva göra det också ibland. Så igår hyrde vi Slumdog millionaire, en väldigt bra film förövrigt. Idag har jag spenderat dagen i telefon och här. ännu bättre.

"söndagar är till för att peta navel och prata i telefon" / Hanna


/ Sara

för alla dom andra.

det är fredag.
Jag ligger nerbäddad i sängen och läser aftonbladet och VF på internet. Ibland får man göra sånt på en fredag också. Dessutom tycker jag enormt mycket synd om mig själv som trillade (elin, läs: stöp!) i trappan och skadade en muskel i höften häromdagen. Så nu är jag halvt invalid som haltar (alla andra alternativ så som gå normalt, krypa, backa hoppa osv gick inte riktigt lika bra) omkring.

annat då

i'm counting down:
om ÅTTA VECKOR är jag hemma i Sverige igen.
EV. (om SEX VECKOR kommer R hit)
om FYRA VECKOR är jag i miami, florida, usa.
om TVÅ VECKOR kommer Familjen hit!

tiden går fort.

13 & 14

igår var det exakt en månad kvar. vilket betyder att idag är det mindre än en månad kvar. hah.
Idag är det 16 dagar kvar tills Mamma & Pappa och Syskon kommer hit! då står Köln, Düsseldorf och Dortmund på listan över städer att besöka.

Eftersom stora tjejen är hemma ifrån dagis denna veckan (dagis har stängt......) så har vi varit ute på promenad i över en timme och innan lunch var det en timmes yoga. Nu sitter jag och laddar inför att äta lite dinner..


foto: jag
foto: katten tiger.

/ Sara

ännu en vecka.

snart är det en vecka sen jag landade i kalla tyskland.
och i morgon är det exakt en månad kvar tills jag lämnar det kalla tyskland för varma Miami!

Helgen bestod av tjejmys (bilder här)! Fick besök av Elin och vi (läs: jag) föråt mig på sötsaker.
Igår tog vi oss en tur in till Dortmund för en fika på Starbucks och en Chai-latte. Vilket väckte lite hemlängtan då det smakar jul.

Nu ska det tas en promenad och sedans dags för lunch!

/ Sara

awsome.nu är jag hemma i ett kallt tyskland igen.
efter nästan en hel vecka med underbart sällskap, otroligt roliga kvällar/dagar!

RSS 2.0