no words.

när jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret fick jag se att det minsann snöar. jag hoppas att det stannar så vi får en vit jul, hur vackert vore inte det?

sitter och pratar lite skit med Marja, tittar på Top gear (vad gör man inte när inget annat finns på tvn), funderar på att gå in (jag är ute i värmskog, här måste vi gå in....) och hämta en kopp kaffe.

idag är planerat på att ta mig från värmskog hem till kil och fira fjärde advent!
/ Sara


long wait.

långa väntan är över. nu är jag hemma!

hörs en annan dag!
/ Sara


tomorrow, tomorrow.....

i morgon. nedräkningen är över, väntan är förbi. sista kvällen i Tyskland för iår.

är jag klar inför i morgon då.
Nej.

för tillfället är jag en vandrande magnet för alla sjukdomar/bakterier/virus osv. de vill säga; jag har blivit sjuk. igen. men vi hoppas att det går någorlunda över tills i morgon, aldrig kul att sitta sjuk på ett flygplan. ska se till att smuggla med en tub sprit så jag kan hålla alla främmande bakterier borta.. så ni som hade tänkt att träffa mig får se till att käka vitlök, dricka grönt te osv i mängder, annars får ni lite tyska sjukdomar.
jag misstänker att detta är min kropps sätt att säga nej-tack till svininfluensa sprutan. vissar gör allt för att slippa, inte sant?

nej nu ska jag snart ta och bädda ner mig igen och ladda upp för en lång dag i morgon!
hörs i Sverige igen.
/ Sara

lucia

jahapp.

SiW har firat Lucia. lucia tåget var väldigt sött med små pepparkaksbarn, små lucior och små tomtenissar. sen var det paketutdelning för alla barn och glögg för oss vuxna. första gången jag träffat så många svenskar på ett och samma ställe. men det var trevligt.

nu har jag börjat min packning, vilket betyder: jag har iaf tagit in resväskan ifrån förrådet. eller, inte ens det har jag gjort, det skickade jag Claes på att göra..

har fortfarande inte färgat håret, illa illa, får ta och göra det i morgon för ikväll tänkte jag ta till saxen.

/ Sara

You know we'll have a good time then

spelar guns n roses och laddar upp för en timmes grovstäd, med tanke på hur det ser ut ger jag det nog två timmar.. motiverad? NEJ inte det minsta. måste? JA. bite the bullet.


ikväll annordnas en grannfest. man tänder en brasa och äter godis och kakor och dricker glühwein, något som jag inte är helt överförtjust i. svensk glögg i all ära! men vad gör man inte för sällskapet.

nu ska jag ta och käka lite innan jag biter i det sura äpplet.
/ Sara

....3.2.1

räknar ner för fullt.
5 dagar kvar idag.
så på onsdag klockan 2 börjar min resa hemåt. halv fem går flyget och halv sju sitter jag i bilen påväg hem ifrån göteborg. kan inte beskriva med ord hur skönt det ska bli att komma hem igen efter 4½ månad!
snart ska jag ta och klippa håret, på samma gång passar jag på att färga det också. håll tummarna (.....kan behövas)!


/ Sara

for what its worth

en sen uppd. lite för sent.

borde egentligen sovit för ett bra tag sen men fastnar i avsnitt efter avsnitt av tv-serier. så jag kan helt enkelt inte stänga av datorn. hur som hälst.
om 9(8 om en timme) dagar äntrar jag Sverige igen efter nästan 5 månader hemmifrån. lämna varma (?) Tyskland för kalla Sverige? ser framemot att äntligen få komma hem och bara vara igen. är då halvägs i mitt projekt Tyskland.

/ Sara

more pics.

mer bilder från miami.



"Farmor & Farfar" och jag, miami south beach.
jag var lite varm i jeans och linne.



aunt Darcie visar Sara (lilla) sjögräs, tror jag var mer exalterad över det än hon. Key West



nästan hela gänget i Key West.




sara, sara och farmor i Hollywood.

RSS 2.0